Ao Nang

Yes nu är vi alltså i Ao Nang, resan hit var ett javla hevette vill jag lova.  Vi akte nattbuss som skulle ta 8-9 timmar,   meen efter 2 timmar far vi punka, mitt i natten pa en motorvag, jag trodde arligt taalat att vi skulle do !  precis innan hade vi sett tva langtradare som kraschat ner i diket , o blitt helt mosade.   sa ja, jag var radd och beredd pa att do :p haha 
  Men vi kom fram anda, och nu ar vi har, hotellet ar jatte fint och ligger jatte bra, imorgon aker vi vidare till Koh Lanta och sedan till Bangkok, och sedan hem till den ackligt kalla kylan,     fy bubblan.

bilder


I kina dar vi vantade i tre timmar innan avfard mot thailand.

forsta dagen i Cha am, varat forsta stopp

pappa o mamma utanfor huset i cha am

sedan har jag inga fler roliga bilder, he he.  hej sa lange

thailand - cha am

hallo kalla sverige.
vi ar framme i thailand nu, har vatt det ett tag iof :)  det ar varmt o underbart. JUst nu ar vi i Cha am, men inatt aker vi buss ner till krabi och stannar dar tillls det ar dags for hemfard. har inga bilder just for tillfallet fixar det nar vi kommer ner dit istallet.  aa, jag lever iallfall . pussss

tagga

sitter i skolan just nu ska snart in till stan och fixa lite grejer, sedan blir det hem och laga mat till mig och brudarna, sen e det bara att tagga inför kvällen.  kul ska det bli!


 om fyra dagar åker vi =)


sex dagar kvar!

igår va jag hemma hos malin, jag städade hennes rum för det såg förjävligt ut! och efter två timmar var det faktist fint där inne, undrar bara hur länge det håller. haah!

men det ja skulle säga var att om bara sex dagar är åker jag till thailand, ska bli makalöst jäkla skönt!
men först på fredag är det partaj, sen ¨på söndag är det alla hjärtans dag :) mysi, fresten är jag sjuk :(


RSS 2.0