trettionde maj

idag är det trettionde maj, och i torsdags kom linda hem!   vilken överraskning vill jag lova!

jag var världens lyckligaste den kvällen, en sak saknades och det gör det fortfarande. .

ibland orkar man bara inte vara glad, idag är en sådan dag.. jag orkar inte göra någonting, jag skulle behöva plugga men jag har ingen ork, jag skulle behöva städa men jag har ingen ork..  jag orkar inte ens prata..

Men livet blir inte alltid som man tänkt sig, saker förändras och personer förändras, det är väl så det är. det går inte att göra någonting åt,  men tänk så snabbt ens liv kan ändras efter ett par få ord...

goodbye

I've had to say goodbye more times than I've liked, but everyone can say that. And no matter how many times we do it, even when it's for the greater good, it still stings. And though we'll never forget what we've given up, we owe it to ourselves to keep moving forward. What we can't do is live our lives always afraid of the next goodbye, because chances are they're not going to stop. The trick is to recognize when a goodbye can be a good thing; when it's a chance to start again


11 maj

Den person som är värd dina tårar skulle aldrig få dig att gråta, men när du endå gråter fårsök att hålla huvudet högt så att dina tårar inte sjunker lika lågt som personen du gråter för!

no u will not be alone..

idag är det en vecka kvar till vi åker till London, bara en enda liten plutt vecka.. efter det är det bara 9 små dagar sedan kommer Linda hem, den dagen kommer vara den bästa dagen på riktigt riktigt länge. det går inte en dag utan att jag tänker på dig inte en dag utan att jag säger att snart kommer linda hem och det är så himla snart, det värsta är att jag vet att du inte stannar här länge, tio dagar sen ska du iväg igen, ibland har jag bara lust att sätta ett koppel på dig! jag vet att du lämnar sååå mycket när du flyttar ifrån aussi, jag läste din blogg och började grina, men du måste faktist tänka på oss här hemma, vi vill också ha dig här,   vet du varför du är vit? det är för att du hör hemma i sverige och ingen annanstans, sverige södermanland strängnäs och olivehällsvägen, här hör du hemma. inte på harkness street eller markeveigen!

19 dagar kvar, miss u !




på tal om annat så är det såååå mycket att göra nu, jag vill inte att det bara ska vara 14 skoldagar kvar, jag behöver så många som möjligt! ångest.
dessutom så blir inte livet alltid som man vill att det ska bli, och det gör allting bara svårare.



att säga ensam är stark är en överdrift för alla behöver någon och jag behöver dig..

RSS 2.0