I have a dream

hallo, mitt internet funkar inte hemma derför det blir kasst med inlägg..
det har iallafall varit skola hela veckan och imorgon är det torsdag,  sedan helg.. herre vad skönt.
nästa helg är det marknaden, då blir det ferre =)  igår fikade jag med elin och malin, mys.. och idag blev det en stund med elin efter skolan.. nu ska jag promenera till elin och ta en promenad.


don't go


söndag och dopdag + en månad kvar!

hallihallå, har precis skrivit klart min bokrecention till En Shopaholics bekännelser,  suverän bok som jag fick låna av Ebba. thanks again.
Har haft fullt upp hela helgen där av dålig skrivning, men I will be better.. I fredags umgicks jag med mina kära systar, jag har helt seriöst den bästa familjen någonsin. jag lovar. på kvällen gick jag hem till pontus och blev förföljd... av en katt. haha världens sötaste och jag blev kär, ville ta med den in men jag fick inte för pontus :(
Iallfall på lördags morgonen åkte jag och mami till etuna och på eftermiddagen blev det middag med P's familj! mysi, och senare på kvällen blev det återigen en lång prommis med elin!

Idag då, Rasmus dopdag! ganska mysigt i kyrkan men samtidigt rätt segt haha.. efter var det dopfika i båtstugan med allt folk , trevligt!  och nu ikväll var det middag med P's familj igen, fast åt andra hållet. haha!
 nu är jag iallafall klar med svenskan så jag ska nog hoppa i säng, tror jag.. beror på när Linda hade tänkt att sova för vi sover ju i samma säng nu när hon är hemma..   och nu känner jag att detta blev ett tråkigt inlägg, men skulle bara skriva vad som hänt i min helg!

fresten är det en månad kvar sen är jag sjutton,  ha ha.. sjutton år. mycket att se fram emot.  pusss

bilder kommer en annan dag, när min kära data har slutat sega.....


Hel dag i Stockholm

äntligen är Linda hemmma, som jag har längtat..
 - jag och Lalla&Rasmus åkte upp till Södertälje och hämtade Dennis och sedan for vi vidare till Sthlm dä vi mötte Linda,  vi gick runt lite på stan och käkade kinabuffé, godare finns inte!! Och så beställde Linda sin resa till Australien, ja jag vet.. eller nej jag vet, hon är aldrig hemma den jäveln,alltid är det något.. och i Australien ska hon stanna i ett halv år,  suck....
 Efter det åkte vi iallafall hem , och det var helt klart den roligaste och galnaste bilresa jag varit med om! ha ha ha..
sammanfattar ;  felkörning, skrikade bebis, störd busskörare, galen syster, flummig syster, grinig bror ( " ja vafan jag har ju fyra skrikande ungar i bilen " ) , sång och skratt!    alltså, hahahahahahaha.. sjuka människor det finns,    som sagt man kan inte välja sin familj... nä skoja, dom är bäst!

 Nu ikväll blev det en riktig lång promenad med Elin och Vovven, mysipysi.. skola imorgon, suck suck och åter suck,  men min andra skoldag denna vecka, och med bara två lektioner så det blir bra, puss och godnatt


mot Stockholm!

 jaha godmorgon då,   gick precis upp vaknade av att Linda smsade,  HON ÄR JU PÅ VÄG HEM!!  om ungefär en timma ska jag, Lalla och Rasmus åka upp till Sthlm och möta upp henne, mysmysmys!

the end of something beautiful


Manhattan in the sky

GodKväll,  eller godnatt kanske jag ska säga för jag ska soova nu, äntligen! har längtat efter denna stund lääääänge.  Imorgon blir det ingen skola för min del, jag ska nämnligen till tandläkarn vid tio och det är ingen mening med att gå till skolan eftersom jag ändå slutar vid tolv, och på torsdag blir det heller ingen skola för då ska jag ju åka upp till Sthlm och möta min saknade syster!!! Så två skoldagar den här veckan hinner jag med, om man ens kan kalla fredag för skoldag? ha ha  

jaja, nu svamlar jag en massa godnatt på er.

Veckorevyn Blog Awards







 Nu har jag också röstat, lite kul sådär..  fast vissa av dessa bloggar hade jag inte en aning om att de fanns, t.ex. Foto/design bloggarna, men då har man lärt sig ngt nytt då :)


Well nothing's ever that black and white my dear

Hallojsanskojsan,  kom nu precis hem från Pontus där det har pluggats företagsekonomi, fy vad tråkigt, yes it is..
kollade även på Svenska Hollywood fruar,  och herrre vilka blåsta människor?  ha ha..
 imorgon ska jag pallra mig iväg och träna efter skolan hade jag tänkt, sedan blir det ännu mer plugg.. sucksucksuck..
 ett riktigt stort + är att Linda kommer hem på torsdag!!!!!! som jag har längtat, ett mindre plus är att hon ska bo i mitt rum, och min kära syster har en förmåga att babbla 24 timmar om dygnet, och jag menar det.. för när hon sover så snarkar hon eller snackar i sömnen, haha.. men det får jag leva med, hon kommer ju trotts allt bara vara här i en vecka! 


Angel

I've said it once and I'll say it again
I've got something hanging over my head
I was laying on your shoulder, perfectly content
Until you told me all over again

I ain't got no sob story to write
but just like everyone else I'm living this life
And you don't need to win me over
And there ain't no other side
to shelter me from
I belong where I decide

But you say we don't mess around,
you've got no freedom to come down
We don't take angels from the sky
Oh no we don't mess around,
you're meant to be among the clouds
Cause you're an angel
But that's a lie

Well I suppose you think I'm so flattered to hear
that I'm the whisper conscience in your ear
And that's exactly the reason that I'll never fit in here
Well nothing's ever that black and white my dear

But you say we don't mess around,
you've got no freedom to come down
We don't take angels from the sky
Oh no we don't mess around,
you're meant to be among the clouds
Cause you're an angel
But that's a lie

I'm not your angel, darling
I'm not your angel, darling
(I'm never gonna be)
I'm not your angel, darling
I'm not your angel, darling
(I'm never gonna be)

We don't mess around,
you've got no freedom to come down
We don't take angels from the sky
Oh no we don't mess around,
you're meant to be among the clouds
Cause you're an angel
But that's a lie


I've said it once and I say it again

godmorgon mina vänner,  idag är vi lediga! skönt som tusan! och jag ska snart åka ner och träna, äntligen!
 efter det ska jag hem till Lalla och så ska vi ner till stan och fixa lite inför Rassies dop som är på sundayyy..  och efer det blir det hem och plugga företagsekonomi, suck..  sak samma , här kommer lite bilder från i lördags :)


20 september

jaa, var ska jag börja? Helgen har varit helt jäkla bäääst!

i fredags följde jag och malin med elin hem till hennes lägenhet för jag ville se hur det såg ut, As fint verkligen! efter några timmars prat och mys så kilade jag och malin hem till mig och gjorde pizza, mumma... den blev as ful,men den smaka helt perfa! okej inte helt, men den va god :D  senare tog vi bussen till mariefred för att kolla på MS & ett till band som jag inte minns namnet på.. åkte med Wicks hem och sedan åkte vi till Ellen, (pontus,rickle,thimmy&wicks) hade as kul i bilen, men hos ellen stannade vi inte länge så vi drog till donken istället o fyfan , länge sen jag skratta så mycket.. efter donken åkte vi hem till mig och rökte lite vattenpipa och myste =)  

i går,  jag orkar inte skriva allt som hände. men jag sammanfattar ;  HELT JÄVLA GAALEN KVÄLLL!!  ( bilder kommer )

 nu äre mat som gäller , sen plugg och sedan mys med tjejerna ikväll. ni är bäst!


18 september

mornmorn, så säger alltid min morfar haha..
 ska snart gå till skolan och ha två lektioner (!) och sluta 14.20 lyckat.. men nu på morgonen är det iallafall webdesign och det är riktigt kul faktist! måste jobba som tusan idag för att komma ifatt och bli klar med hemsidan tills nästa fredag ! hard work

igår bestämde jag och malin oss för att hoppa av aktiekunskapen! skönt som tusaaaaaan vill jag lova. efter det gick vi till stan o kollade lite seda köpte vi oss lite naturgodis o myste lite på det ! mysanpysan! näe. nu ska jag kila för vill inte komma sent (A) hihi puss o kram


17 september

fasen vad trött jag ääär, läste ut hela min bok igårkväll och det straffar sig nu kan jag lova haha.
ialllfall igår så kom denise till min skola så  åkte vi in till stan och satte oss och fikade på bryggan , myspys!
 kilade hem när hon åkte med bussen, och då satte jag mig och kollade på TopModel 4, och sedan mina vänner pluggade jag matte!!!  det gick så braa och jag blev så glad, jobbade ikapp 10 sidor! och ligger inte efter alls ! känns så himla bra :D  efter mitt matteplugg kom Lalla&Rasmus hit så jag lekte lite med rasmus, tills han blev jätte arg och inte ville leka mer =) hihi tråkigt men sant.. ne nu ska jag klä på mig och sedan gå till skoolan! puss o hej


I'm going home

godmooorgon mina vänner =) solen skiner o det är sommmmmar...  ha eller inte, menn om det ändå kunde vara så, I wish.. idag är det fem månader på pricken till Thailand, åh så jag läängtar !! mumma..

igår glömde jag säga att jag fick mina efterlängtatde lacktajts : fast inte dom som jag kollat på, utan ett par från barnavdelningen på Lindex, inte alls lika blanka som alla andra Preciis som jag vill ha dom med andra ord! sedan blev det även ett par till tights och ett linne som jag tänk att ha på loooerdag =)

nej nu måste jag klä på mig lite här, för jag ska möta upp L&M om fem min, ciao =)

dagens roliga!

haha, pontus åkte nyss hem till sig och den har dagen har gått sjuukt fort! jag blev urglad idag när jag klarade två matteuppgifter heelt på egen hand på matten idag, wihuu =) trodde aldrig det skulle hända !

måste bara berätta om min helt störda vän, även kallad mongomalin som är nyopererad men ville ändå komma till skolan idag för hon hade tråkigt hemma sen sa hon: "jag låste tillochmed in min katt i mitt rum för att hon skulle vara med mig, men hon ville inte.. fast efter en timma så kom hon på att hon nog var tvungen så hon hoppa upp i sängen ändå" alltså, hahahaha... det låter inte alls lika kul som det var just då men det gör det ju aldrig, men ni skulle hört sättet hon sa det på..HON LÅSTE IN SIN KATT FÖR HON VAR ENSAM!! sjuka människa det där , o just nu kallar hon sig själv för einstein eller hur han nu stavas, för hon kom tydligen på en bra idé som inte visade sig vara så bra när hon avslöja den ! ha ha

men men, imorgon har halva skolveckan gått o på fredag ska jag till mariefred och på lördag blir det förfest hos Linnéa för sedan gå till insparken, fast där vet jag ej om jag ska med .. haha godnatt

malin "mongo" carlsson

15 september

godmorgon, sitter just nu i sängen o e helt klar.. kors i taket! För jag börjar inte förens om en och en halv timma! haha, braa gjort! igår kväll var jag hos P och fick hjälp med matten och det behövdes kan jag säga.. saksaamma idag är det en kort skoldag och det är bra, synd att jag inte får träna annars skulle jag gjort det..

 

 


godnatt 00.10

nu ska jag minsan sova,  OneTreeHill är tillbaka i tvrutan igen fresten, helt underbart :D hahaha 
 pratade en liten kortis med denkanpenkan neger kaka förut, hon är brun säger hon o det är illa, för hon erkänner det aldrig annars o nu gör hon det och det kan bara betyda en sak..
 
 imorgon blir det skola igen för min del, herre vad jag har mycket att ta igen men så är det, matteplugg med P imorgon kväll är redan inbokat, fan va skönt om skolan kunde vara slut nu egentligen för jag orkar inte..
 
lite härliga låtar
dead by april - sorry for everything
kate voegele-angel
kate voegele- who u are without me
kate voegele- sweet silver lining..

sök på spotify o lyssna på alla istället!

bästa bruden


15 månader

i fredags var jag på multeum  och kollade in när ms spelade där :)  efter blev det prat en stund med linnéa.
i lördags var det fullt ös hos Wicksell, riktigt jävla kul och som vanligt är jag dålig på det här med bilder men det kommer nog några snart ändå, hihi =)  idag har jag varit i etuna med min mami och nu ikväll hos min P<3 15


Lyrics | Kate Voegele lyrics - Angel lyrics

älska låten<3


tråkigt

ligger i sängen just nu,  jag hade planerat att vakna vid den här tiden idag så dagen skulle gå fort, de är så sjukt tråkigt attt bara vara hemma heela dagarna. men nä. såklart vaknade jag vid halv 11 :/
men om en halvtimma hade jag tänkt börja laga lite mat haha hemmafru..

ne men ingenting händer för min del i helgen så lär inte skriva ngt heller, om jag gör det så blir det nog inte så kul ändå, haha . nä hejdå

du är vad du äter..

ska nog ta och sova nu tror jag, har somsagt vart hemma idag med, inge kul alls, låg i sängen till klockan fyra då jag gick upp för att laga mat till mig och mamsen!  det blev bara vi två för dennis var inte hemma och pappa är ute och seglar med ett gäng gamla gubbar..

sen hoppade jag i badkaret och låg där en stund sedan upp för då kom P hit en stund, efter en timme drog han och jag och min kära mor la oss i soffan och kolllade på du är vad du äter samtidigt som vi åt grönsaker & dip , mummma. 

blir ingen skola för mig imorgon heller, ska bli frisk till måndag har jag tänkt.. nu när jag fått massa grejer så det ska bli lättare att andas så får jag hoppas att dom hjälper, just wait and see.  godnatt

 


mama will hold me..

.. kollade nollningen igår med ebba,lisa & anna =) mycket trevligt var det, fyfan vad äckliga alla nollor var haha..
efteråt kilade jag hem till weidmans där de hade förfest för dem skulle sedan vidare till underbar, och när dom kilade dit så gick jag hemåt somnade  nästan direkt. vaknade imorse och är nu hemma idag igen, misstag att gå ut igår kan jag ju säga, men det var värt det.



 lyssna på denna låten, sorlig men bra.. från den 11sep

 


good morning

godmorgon ! sitter här och väntar på att få komma till vc snart! hoppas jag får en tid nu på morgonen !! i eftermiddag har jag inte tid! ingen tid alllls!  ska först fika med tilda sedan kolla nollningen, o så måste jag gå på mattelektionen idag ockå så jag inte hamnar allt för efter. uschabuscha. hejs

00.16

 jaag kan inte sova, jag blir galen! varför ska det alltid vara så när jag är som tröttast som man kommer o tänka på allt onödigt?  jag tänker liksom på hur mycket jag kommer sakna min P när vi e i thai..  liksom det är mer än 5 månader kvar, nästan ett halvår och jag tänker på det nu... kom igen frida vafan, det kommer gå bra.. sov nu..
 jag kan verkligen inte,  o jag som ska upp tidigt imorgon också yey..  en positiv sak är att jag ska fika med mina fina Tilda imorgon, I misss her.. vi gick i samma klass ett år, ett jävla år.. det räckte inte för oss, byt till min klass? :D

 ne nu ska jag försöka sova iigen, godnattt!


antonia, irma jag & tilda - skolfotot förra året

tieerd

såg precis att min kära syster Linda har fått fart i baken och skrivit i sin blogg, ho har skrivit om alla i familjen och hon förstår verkligen oss.. haha läs själva magnussonL.blogg.se , jag saknar henne men snart kommer hon hem och hon ska bo här :D i mitt rum . det är mindre kul för hon snackar så jävligt och snarkar, men jg får införskaffa mig öronproppar :D vilket snille jag äär! hihi

ne men imorgon är det nollning på europas , den är alltid kul att se så det står på schemat imorgon, fast först ska jag till vårdcentralen med min mor och kolla astma grejs, hoppas jag kan få någon sån där grej så skulle allt bli mycket enklare.. kan ta med den till thailand för tänk om jag får som jag har nu när jag är där, då kommer jag dö, B O K S T A V L I G E N!

nu är jag trött så nu ska jag nog hoppa i säng, så säger jag jämt innan jag stänger av datan, konstigt för jag ligger redan i sängen haha.. nä men jag ska dra täcker över huvet! =) godnatt


söt min P är ibland va? hahahahaha på gympan i 8an eller 9an?

idol2009

sitter just nu i sängen med pontus, han kollar på fortsättningen av Davinci Koden, änglar och demoner tror jag den heter, men jag slutade kolla för jag fattade ingenting? haha just nu snackar jag lite med mongomalin som ska opereras imorgon, lycka till gums! =)   och väntar på Att Idol 2009 ska dra igång,  so long!

the darker instinct

godmorgon, eller ngt sånt:) roast på berns var riktigt kul igår!  jag är hemma idag igen, jävla hals.. kan inte andas.  ligger iallafall och lyssnar på takidas nya album "the darker instinct"  (Y).
b
lev ingen hjälp med matten igår för pontus åkte till erik istället, antar att han inte vill bli sjuk!? jag som inte ens är sjuk, eller jo men ändå inte.. jag vet inte om jag är det eller om det bara e astma som spökar? sak samma nu ska jag fixa iordning lite här hemma.

roast på berns

ligger och kollar på det nya pogramet på 5an, Roast på Berns!  as roligt verkar det va, iaf det som varit tills nu när det är reklam!  nu ska jag sätta igång med min kära systers blogg som hon bestämt sig för att börja med, fixade lallas blogg tidigare idag & nu är det Lindas tur.. tur att man har skills, haha not..  men övning ger färdighet.

bilder från lördagen.




stökigt? va? ne, inte alls..ny städat..


7 september

 det slog mig precis att det redan är den 7 sep.. helt sjukt vad fort tiden går, snart fyller jag år ju !  Malin är så himla glad för att hon har hittat någon som fyller senare än henne själv!! haha söt den människan är alltså, sitter och skriver med henne på msn just nu, och ja.. herregud, i lördags! jag har aldrig vart med om en så full person men samtidigt så sjukt rolig! haha mongomalin i mitt hjärta<3

just nu ligger jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med vindruvor och en tidning till mig, jag behöver det för att bli frisk, för jag SKA till skolan imorgon, orkar inte vara hemma en dag till.. så sjuuukt tråkigt!

tröttmössa

godmorgon, eller kanske god eftermiddag!  stannade hemma från skolan idag , har inte sovit någonting inatt jävla hosta, svårt att andas hade jag med. uscha! kanske har svininfluensan? haha nä det hoppas jag verkligen inte..

jag har precis druckit lite varma koppen och försökt plugga lite matte, men jag fattar minsan inte ett piss ! tur att pontus kommer hit senare och hjälper mig, men just nu är han på begravning.  nä nu ska jag läsa lite mer i min underbara bok,  sjukt bra! tack för lånet ebba!


kvällen !

alltså jag kan verkligen inte förklara hur SJUKT jävla kul det var igår, finns inte ord!

den här kvällen har jag bara myst med min allra bästa!  helgen har inte varit annat en Perfekt.

just nu har jag en bok som väntar på att bli läst, så godnatt mina vänner !

helgen!

 underbar helg, i fredags blev det mys med min älskling
igår lördag, kilade jag&pontus ner och käkade pizza, jag vet ! (kors i taket jag äter aldrig pizza men jag kände att jag måste vara onyttig med tanke på att idag är det min sista ätar dag, eller ja jag ska bli nyttig Inget godis eller sånt där nu ! )  sedan mötte vi Lalla&lillen så gick vi o kollade lite på hälsomässan Prima Liv i thomashallen. efter det åkte jag och pontus hem till han och tog det lugnt en stund innan han åkte till golfbanan och jag hem och fixade lite, på kvällen blev det hem till mongomalin i stallarholmen på lite partaj! sjukt kul var det, riktigt jäkla kul! länge sen det var så kul kan jag ju säga.. lilla lilla mongomalin , haha du är så söt du! 

 förövrigt har jag ap ont i huvudet och är sjukt trött o ont i halsen, så nu ska jag åka o handla lite gott och sedan iväg hem till pontus o mysa o kolla film ! =) hihi

juuste, Thailands resan är bokad nu ! 16feb till 4mars blir det. Fan vad jag kommer sakna min P :(<3

bilder från igår kommmmer =)  just wait:D


skolan och håltimma!

sitter på fyran just nu med mina två vänner, mongo malin och sjukelin! roligt.. hahaha sjuka människor det där!
har hål timma just nu sedan Italienska , tråkigt men sant.
senare ikväll blir det staden med tjejerna och imorgon partaj !     

godmorgon

det är sjukt hur himla trött man kan vara,  jag somna ändå rätt tidigt igår.. eller a halv elva men det är tidigt för att vara mig!  har precis käkat frukost och ska fxa mig iordning lite nu, sjukt tröttt.  hoppas vi slipper italienskan idag med, jag håller tummarna!  isåfall blir det en skoldag till kvart över 11 (Y) det gillas.


hittade den här bilden på mig oh frerik häromdagen, mycket gammal bild ! haha

shopaholic

ligger just nu och kollar på lyxfällan med pontus, när han har åkt hem ska jag börja läsa en shopaholics bekännelser, en bok som jag fick låna av Ebban =) thank u for that. den verkar bra, så hoppas att det är det med tanke på att den är på lite mer än 300 sidor och ska vara klar om max 3 veckor. goodluck!

imorgon är det fredag, hoppas att italienskan är inställd för då slutar jag tidigt! då blir det etuna med mamma och pappa, och på lördag  blir det nog hälsomässan med pontus,mamma,lalla&lillkillen =)


godnatt


23.12...

och jag har precis gjort klart mina naglar, jävla tippar.. det blir aldrig någonsin bra, har försökt ugefär 10 ggr nu och aldrig blir det bra! fan vad svårt det ska vara då! blir så irriterad.  jag längtar tills den 30sep, för jag behöver pengar ! NU, måste handla lite nödvändiga saker så jag överlever mitt hektiska liv, ( förstå att jag är ironisk) !

snodde ebbas bild från när vi var och fikade igår;


do u see?  jag råkade spilla lite, haha. Magic fingers ;D

hannah montana

härlig skoldag idag, kollade lite på stan efteråt sedan hem till sis en stund =)  lagade hamburgare när jag kom hem och sedan åkte jag och hanlade med Lallie, just nu sitter jag hos pontus och kollar på Hannah Montana ha ha, faktist kul :D

trötter

godmorgon! var uppe INNAN tuppen idag, haha vaknade först klockan fem av att våran dörrklocka ringde? stört haha sedan halv sju och då var det dags att gå upp, somnade sent så nu är jag sjukt trött!skönt att det bara är en kort skoldag idag, efter ska jag ner o träna en stund om jag inte somnar haha. nu ska jag läsa klart företagsekonomin (Y)  hejs


lördag !

fika&nollning!

jaha ny vecka nya läxor! känns.. bra. haha eller inte. idag var det en skön skoldag, börja tio över elva och hade bara tre lektioner! efter skolan blev det en snabbfika med elin,malin&ebba riktigt mys. sedan kilade vi bort till strandbadet där thomas hade sin nollning för ettorna. fiasko skulle jag vilja säga, inte alls kul och det var precis likadant som europa hade förra året. missslyckat! nästa år är det våran tur , å dåå jävlar.

nu på kvällen har jag varit ute och promenerat med kussebusse hanniepie, fan vad kul det var. men nu har jag ap ont i mina fötttter! cry!  

nu blir det till att läsa företagsekonomi, yey! GODNATT


RSS 2.0